Láttam egy hirdetést olcsó egyedi póló nyomtatásról

A hírek böngészése közben rengeteg reklámmal szoktam találkozni. Vannak érdekesek és kevésbé érdekesek. A reklámok egyre “okosabbak” lettek, aminek én személy szerint örülök. Szeretem, ha esetleg a böngészési előzményeim alapján kapok reklámokat, mert akkor érzem igazán, hogy a reklámoknak van értelmük.

Persze, van értelme a cég számára, de nem szeretem, ha olyan termékekkel és reklámokkal vannak tele a híroldalak hirdető sávjai, amik számomra abszolút nem érdekesek. Pedig a reklámok lehetnek érdekesek és informatívak is, van, hogy tényleg segítenek, olyasmit reklámoznak, amit szerettem volna venni, amivel egy ideje szemezek, ilyenkor pedig kifejezetten jó ajánlatokat is ki tudok fogni.

Egy barátom születésnapjára készültünk, és szerettem volna egy egyedi pólót csináltatni neki, egy közös nyaraláson elhangzott egyik aranyköpését szerettem volna egy póló hátuljára írni, hiszen azóta is ezen nevetünk, és sokszor emlegetjük.

A hírek olvasása előtt több ezzel foglalkozó cég honlapját is megnéztem, de nem találtam olyat, ahol postán is lehet rendelni, hiszen az lett volna a lényeg, hogy csak úgy a semmiből, postán érkezzen meg hozzá a póló, hogy ne is számítson arra, hogy ajándékot fog kapni.

Az egyik hírportálon pedig pont egy ilyen cég hirdetésével találkoztam, a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalt hirdette, ahol egyedi pólókkal foglalkoznak.

Rá is kattintottam erre és elkezdetem végignézni a kínálatukat. Sok időt el tudok tölteni az oldalakon, hiszen igaz, hogy szilárd elképzelésem van a mintáról, azaz a szövegről, azért szeretem megnézni a kínálatot.

A lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalon nagyon sok különböző, előre megtervezett pólót lehet rendelni, de van lehetőség egyedi póló rendelésére is. Miután végignéztem az aranyos és vicces pólókkal teli kínálatot, megnéztem, hogy mennyibe kerülne az egyedi tervezés. Általában a minta nagyságától és komplexitásától függően 3500-4500 Ft egy póló, ami nagyon jó árnak számít, így le is csaptam a lehetőségre.

Felvettem a kapcsolatot a céggel, mindent megbeszéltem velük, hogy milyen pólót szeretnék, milyen mintával. Kifizettem a rendelést, pár napon belül pedig már a barátomnál is volt a póló. Nagy volt az öröm, hiszen nem sejtette, hogy csomagot fog kapni, nagyon örült a pólónak, és a neki szervezett születésnapi bulira már abban is érkezett.

Sikerült egy nagyszerű ajándékot kitalálnom, és örülök, hogy a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldal keresztezte az utamat, így olcsón, jó minőségben tudtam elkészíttetni a pólót.