Hírek böngészése közben akadtam rá erre a táskawebshopra

Már teljesen leszoktam a tv híradó nézésről. Jobban szeretem a napi híreket az interneten olvasgatni, erre minden nap szánok félórát, hogy képben legyek a világ történéseit illetően. Amíg megiszom a reggeli kávémat, szívesen olvasgatom a különböző hírportálok oldalait.

Az egyik ilyen reggel böngészgetés közben találtam rá az Anna Táska webáruházra. Feltűnt, hogy milyen szép táskákat dob fel az oldal a kínálatból, így úgy döntöttem, tüzetesebben is körülnézek kicsit. Úgyis nyakunkon volt az iskolakezdés és ilyenkor elég sok dolgot be kell szerezni. Fontos, hogy tartós dolgokat tudjunk vásárolni jó árakon, de van itt egy még lényegesebb tényező. Kiskamasz gyerekeimnek ugyanis alakul ez egyéni ízlése, és nem könnyű már olyan holmikat beszerezni, melyek tetszenek nekik.

Magamtól már nem is szoktam vásárolni számukra, mert szinte lehetetlen a megkérdezésük nélkül olyan pulcsit, táskát, pénztárcát választani, ami nem „ciki”. De a kínálatot böngészve biztos voltam benne, hogy ezek a termékek nekik is nagyon fognak tetszeni. Meg is mutattam a webshopot lányomnak és fiamnak is. Elsősorban a hátizsákok között néztünk szét, mert bár én mindig mondom, hogy jó a tavalyi, de ők hallani sem akarnak róla. Így azt amire már nincs szükségük, vagy megunták, nem tetszik, oda szoktuk adni rokon gyerekeknek, vagy rászorulóknak a családsegítőbe.

A menüben a hátitáskák pontra kattintottuk, és nagylányom örömmel kiáltott fel, hogy hűűű, de szép táskák vannak itt! Neki általában a piros, a rózsaszín vagy a törtfehér dolgok szoktak tetszeni, itt volt a választékban mindenféle szín. Olyan márkás táska, mint a Heavy Tools, Marco Tozzi, vagy Tamaris, bőven szerepelt a kínálatban.

Én rábíztam a választást, de ismerem már a lányomat, hajlamos a külcsínnek mindent alávetni. De mivel iskolatáskáról lenne szó, igyekeztem azért rávezetni, hogy nagyobb táskát válaszon, melyben azért az A4-es könyvek bőven elférnek, és több zsebe is legyen, hogy kényelmesen elpakolhassa a dolgait benne. Hamar sikerült választania egy szép piros Heavy Tools terméket de persze megpróbált rábeszélni, hogy két táskát is vegyünk. Helyette inkább mondtam, hogy válasszon egy pénztárcát, mert láttam, hogy abból is nagyon szépek vannak a kínálatban.

Mindenki megtalálta a számára megfelelőt

Fiammal mindig egyszerűbb dolgom van, neki mint a férfiaknak általában a szürke, sötétkék vagy a fekete dolgok tetszenek és a praktikum fontosabb, mint az esztétikum. Ő egy sötétszürke Bugatti táskát választott. Amikor felajánlottam, hogy nézzen szét a tárcák között ő is, mondta, hogy inkább adjam oda a tárca árát, mert gitárhúrt szeretne venni. Megegyeztünk.

Beregisztráltam a vásárláshoz és örömmel láttam, hogy van pontgyűjtő akció és további kedvezmények is, melyekkel tovább csökkenthetem megrendelésem árát. Általában otthon dolgozom, így a megrendelést házhozszállítással kértem lakcímünkre. De ezen kívül, ha valakinek kézenfekvőbb, a csomagot lehet Pick-Pack pontra is kérni. Fizetési módok közül is többféle áll rendelkezésre, előre utalás, Barion, vagy utánvét. A futároknál fizetni bankkártyával is lehet. Én ezek közül is az utóbbit választottam, mert nekem így a legkényelmesebb.

A megrendelés pár nap múlva meg is érkezett. A csomagot kibontva láttam, hogy szép és minden bizonnyal tartós hátitáskákat sikerült a gyerekeknek kiválasztani az új tanévre. Vissza is mentem a webshopba, mert nekem is megtetszett egy Anekke márkás táska, amiről eldöntöttem, hogy szülinapomra fogok ajándékba kérni.

Persze barátnőimnek is rögtön hírül adtam, hogy milyen klassz táskawebshopot találtam a neten.