A Prevenció Patika jóhíre reklám nélkül is terjed

A magam részéről, mióta az eszemet tudom, a hideg ráz a híradók legtöbbjétől, a reklámoktól meg aztán pláne – és sajnos az internetes híroldalaktól sem vagyok épp elragadtatva. Egy kaptafa mind, és eljutottunk odáig, hogy a tévés híradókban is a netről szedik a „híreket”, amelyek többnyire mindig az aktuális cicaharcokat tálalják, csak pepitában – végezetül pedig kapunk egy kis hírt az állatkertben született állatokról, bár ezutóbbi legalább aranyos téma. A közösségi portálok és a Google meg jellemzően olyan hirdetéseket dobál elém, amelyek nem éppen tartoznak az érdeklődési körömbe – ahhoz, hogy az érdeklődésemnek megfelelő témákat lássak, többnyire csoportokba lépkedtem be az idők során, amelyeket megfelelően is tudok kezelni a láthatóság tekintetében.

Mivel gyakran rendelek az internetről, olyanban is tag vagyok, ahol webáruházakról vagy magáneladókról oszthatunk meg egymással véleményeket, tapasztalatokat, nagyon sok problémától kíméltem meg már magam ezáltal. Egyszer ebben a csoportban láttam egy kérdést a prevenciopatika.hu online patikáról is, ahol viszont az általánostól eltérően nem panaszok érkeztek a kommentekben, hanem csupa-csupa dicsérő szó! Mindenki odáig és vissza volt a könnyen kezelhető, átlátható oldal miatt; mint kiderült, a választékuk is nagyon széles és valóban olyan gyorsan szállítanak, mint ahogyan az fel is van tüntetve, pedig, ha valamit, akkor ezt szokták legkevésbé betartani az ilyen online áruházak.

A rengeteg ajánlástól vezérelve én magam is felkerestem a prevenciopatika.hu oldalt, hogy magam is meggyőződjek róla – igazából mindenképpen be kellett szereznem néhány terméket saját részre és idősebb nagymamám számára is, szóval még kapóra is jött a tipp. A kommentekben írtak első ránézésre tényleg igaznak bizonyultak: a honlap nagyon könnyen átlátható volt és még a főkategóriákon belül is számos alcsoport volt elérhető a könnyebb eligazodás kedvéért. Viszont, mint kiderült, a szállítási és fizetési módok változatosságán, illetve a szállítás gyorsaságán felül más különlegességekkel is szolgáltak a látogatók számára: egyrészt 100 %-os árgaranciát vállaltak, tehát a termék megrendelésétől kezdve garantálták, hogy nem emelnek árat a számlázásig, szóval „kissé” más mentalitást követnek, mint az általam ismert webáruházak többsége. Emellett lehetőség volt arra is, hogy a patika szakértői csapatához intézzen kérdéseket az érdeklődő – ez egészségügyi szakemberekből állt, tehát mindenképpen megbízhatónak bizonyultak.

Ha ez még nem lenne elég, jön a hab a tortán: lehetőség van előfizetni a „Prevenció Prémium Klubba”, amely keretein belül a fentebb is leírt egészségügyi szakemberektől ingyenesen lehet kérdezni, mert ennek költségét a prevenciopatika.hu átvállalja. Ezen felül korlátlanul ingyenesen történik a kiszállítás is, így, ha valaki mondjuk egy hónapon belül kétszer rendelne, már igazából be is hozta a havi tagsági díj összegét; aki szeret olvasni, annak pedig szuper hír, hogy a szakmai bloghoz is teljes hozzáférést kap.

Azóta már én is rendeltem a prevenciopatika.hu-ról és azt kell mondjam, hogy nem bántam meg, abszolút merem ajánlani mindenkinek, én is csak jó véleményeket tudok róla írni!