A hírekben erről is írhatnának

Általában reggelente el szoktam olvasni a híreket. Szeretek képben lenni a világ történéseivel, így ezt szinte sosem hagyom ki a reggeli rutinomból. Viszont vannak témán, amikről nem írnak és amikből nem születnek hírek. Pedig szívesen olvasnék olyan cikkeket is, ahol például arról írnak, hogy mik a székhelyszolgáltatás feltételei. Még szerencse, hogy a Topcégalapítás oldalán ezt is megtaláltam.

Hiszen ők nem csak a cégalapításban tudnak segíteni az embereknek, hanem székhelyszolgáltatást is nyújtanak. A weboldalukon nagyon sok hasznos információ megtalálható, így előszeretettel szoktam olvasgatni. Itt tudtam meg azt, hogy pontosan milyen teendők vannak cégalapítás előtt, után és hogy hogyan néz ki pontosan a cégalapítás. Pontokba van összefoglalva minden teendő, amit mindenképp el kell végezni. Szerintem nagyon hasznos és hiánypótló az oldaluk illetve a szolgáltatásuk is nagyon hasznos.

Hiszen ki ne szeretne szakértő segítséget maga mellé, amikor egy olyan fontos dolgot csinál, mint a cégalapítás. Ilyenkor a legjobb, ha minden kezdő által elkövetett hibát mi ki tudjuk küszöbölni. Ebben pedig a már hozzáértő emberek tudnak nekünk segíteni.

Ha te is kíváncsi vagy, hogy mik a székhelyszolgáltatás feltételei, akkor mindenképp nézz szét az oldalukon. De ha bármi másra kíváncsi vagy cégalapítással vagy székhelyszolgáltatással kapcsolatban, akkor is bátran keresd őket.

A székhelyszolgáltatásuknál 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, így ha nem vagy elégedett velük, még mindig vissza léphetsz. Viszont ez két hónapos garancia azt mutatja, hogy magabiztosak és tudják, hogy mit csinálnak. Ha nem lennének biztosak abban, hogy elégedett lesz az ügyfelük, akkor nem mernék bevállalni ezt. Hiszen nem érné meg számukra.

Több, mint 11 éves tapasztalattal rendelkeznek és ügyvédi kapcsolatokkal is rendelkeznek, aminek köszönhetően mindig minden helyzetben jogszerűen járnak el. Mára már 15.000 elégedett ügyfelük van és örömmel segítenek mindenkinek, aki kéri.

Ha Neked is szükséged lenne egy kis segítségre, akkor a Topcégalapítás csapatát ajánlom. Mint szakmailag mint emberileg is.