Az interneten találtam rá a legjobb nyomtatós oldalra

Mindennapi életünkhöz hozzátartozik, hogy a körülöttünk lévő eseményekről, a világ történéseiről informálódjunk. Ez fontos része az életemnek, szeretek képben lenni, hogy a rendelkezésre álló információk alapján mindig a legjobb döntést tudjam hozni az életem során. Az internet kellő forrást nyújt ahhoz, hogy gyakorlatilag bármely témában tudjunk szerezni egy alapműveltséget. Múlt héten a nyomtatók világába keveredtem bele véletlenül.

Elő is vettem a régi nyomtatót, hogy beüzemeljem. Szerencsére rengeteg oktatóvideó is fent van, azokból könnyen át lehet látni, hogy melyik alkatrész mire szolgál és milyen probléma merülhet fel. Sokszor megoldási javaslatokat is adnak az ilyen videókban, szóval tényleg nincsen nehéz dolga annak, aki utána akar járni valaminek. A gyorstalpaló tréning alatt rájöttem, hogy valószínűleg az a probléma, hogy beszáradt a patronban a festék. Ezzel a tapasztalatok szerint nem sok mindent lehet tenni, kb. úgy kell elképzelni, mint amikor a ragasztó beszárad a tubus szélén, használhatatlanná válik.

A nyomtatoalkatrész.hu -n minden megtalálható

Így a következő keresésem arra irányult, hogy patront találjak a nyomtatóhoz. Meg is találtam egy tök jó weboldalt, a nyomtatoalkatresz.hu -t, ahol rengeteg nyomtató típushoz lehet kiegészítőket rendelni. Szerencsére gyorsan szembejött, hogy melyik típusra van szükségem, egy HP patron kellett, amit az alábbi linken találtam meg: nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron.

A nyomtatoalkatresz.hu szerintem teljes mértékben ki tudja elégíteni az otthoni nyomtatás során felmerülő alkatrész vagy kellék igényeinket. Tüzetesen átnéztem a weboldalt és tényleg nagyon sok féle nyomtatóhoz találhatóak nyomtatópatronok.

A lézeres nyomtatókhoz nem patronok kellenek, hanem tonerek illetve egyéb kellékek. Tonerek és utángyártott tonerek között is tudunk választani az alábbi márkákhoz tartozó termékekből: Broher, Canon, Epson, HP, OPI, Kyocera, Lexmark, Panasonic, Samsung, Sharp, Xerox, Philips, Ricoh. Ebből a felsorolásból is érezhető, hogy milyen széles termékkínálattal rendelkezik a nyomtatóalkatrész.hu. Ezenkívül a tonerek mellett boxok, transzferek, dobok és fixálók is vannak jó pár márkához tartozóan. Ezeket is meg tudja rendelni akinek lézeres nyomtatója van.

Rengetegféle papírból lehet választani. Ez személy szerint nekem meglepetés volt, mert például nem tudtam, hogy fényképpapírra egy sima nyomtatóval is van lehetőségünk fényképeket nyomtatni. Ez kapóra is jött, úgyhogy ha már ott jártunk, hogy megrendelem a HP patront, akkor betettem a kosárba 1csomag fényképpapírt és egy csomag sima A4-es papírt is. A fényképpapír jól fog jönni majd, ha esetleg a családnak vagy barátoknak szeretnénk nyomtatni a közös élményekről fényképeket. Fontos még megjegyezni, hogy a lézeres nyomtatókba fényképpapírt szükséges tennünk, ez az alábbi linken érhető el: https://nyomtatoalkatresz.hu/papir/epson-papir/epson-fotopapir-lezer

nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron

Összehasonlítva más oldalakkal, még azt kell mondjam, hogy kedvezőbb áron tudtam megvenni a fent említett termékeket. A papírcsomagokra mennyiségi kedvezményt tudtam igénybe venni, ugyanis ha többet rendelünk, akkor alacsonyabb a csomagár. Ez a kedvezmény akkor is érvényben van, ha nem ugyanolyan csomagokat rendeltünk.

Arról nem is beszélve, hogy ingyenes házhozszállítási akció van a honlapon. Az ingyen szállítás egy szép gesztus a vevőknek, valahogyan jobb szájízzel vásárol az ember, ha tudja, hogy cserébe valamilyen ingyenes szolgáltatást kap, amiért alapesetben fizetnie kellene. Ez valahogy benne van a vásárlás pszichológiájában szerintem. A termékeket gyorsan meg is kaptuk, minden probléma nélkül ki tudtam cserélni a patront és használatba tudtuk helyezni a nyomtatót. Ha valakinek HP patronra lenne szüksége, akkor az alábbi linket bátran merem ajánlani: nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron