Hírműsorban olvastatnám fel, mennyire elégedett voltam ezzel a céggel

Manapság nagyon nehéz megbízható, korrekt, és kedvező árakon dolgozó szolgáltató céget találni, bármely területről legyen is szó. Szerintem akkor lesz jó híre egy ilyen vállalkozásnak, ha sok elégedett ügyfelet szerez, és személyes ajánlások útján kerül be a köztudatba. Én is mindig szívesen beszélek pozitív tapasztalataimról, ha kellemes csalódás ér és elégedett vagyok egy-egy szolgáltatás igénybevétele után. Sokszor adom is hírül az ismerősökkel, barátokkal, rokonokkal való beszélgetéseim során.

Legutóbbi ilyen kellemes tapasztalatomat a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24-gyel egy meglehetősen kellemetlen problémának köszönhettem. Kisfiam hetedik szülinapjának alaklámából zsúrt rendeztünk, ahová nagyszülőket, rokonokat vártunk és természetesen meghívtuk a kis barátait is. Kérésére hatalmas pizzákat sütöttem és persze volt házi csokitorta amit a nagyi receptje szerint készítettem el. A nagyfiú izgatottan várta az ő napját, alig tudott elaludni előző este.

Már kora reggeltől a konyhában sürögtem, hogy minden készen legyen a koradélutáni időpontra, amikorra vendégeinket vártuk. Igyekeztem a rengeteg edényt folyamatosan mosogatni és a mosogatógépet is rendre telipakoltam. Egyik program ment le a másik után. Aztán egyszer csak észrevettem, hogy hiába szivattyúz a gép, a víz nem folyik le belőle, és a mosogatóban is megállt a piszkos víz. Dugulás. Remek. A legjobbkor. Kétségbeesetten néztem az órára, 3 óra volt még hátra kezdésig. A mosogató szifonját gyorsan szétszedtem és kitakarítottam, de sajnos nem oldotta meg a problémát.

Azt láttam, hogy elég nagy a baj és ezt nem valószínű, hogy házi módszerekkel meg fogom tudni oldani, inkább az internetes keresőt hívtam segítségül. Olyan duguláselhárítót kerestem, ami SOS ki tud jönni, ha olyan a helyzet, és most ez egyértelműen egy olyan helyzet volt. Így találtam meg a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24-et. A honlapon szereplő információk szerint ők egy órán belül kiszállnak, ha arra van szükség. Továbbá 24 órás ügyeletben dolgoznak, tehát éjjel-nappal hívhatók.

Örömmel és kíváncsian tárcsáztam a számot, néhány csörgés után fel is vették a telefont. A vonal túlsó végén jelentkező szakembernek elmondtam, hogy mi a probléma, agy csúnya dugulásunk van. Se a mosogatógépből, se a mosogatóból nem folyik le a víz. Kérdezte, hogy öntöttem e bele valamit, próbálkoztam e pumpával, csőgörénnyel, egyebekkel. Mondtam, hogy nem mert szerintem én most ehhez kevés vagyok. Elmondta, hogy jól tettem, mert ilyen esetekben előfordulhat, hogy a házi módszerekkel nagyobb kárt okozunk, mint hasznot.

Mondtam, hogy sürgősen segítségre lenne szükségem, mert nálunk néhány órán belül gyerekzsúr lesz. Most pedig a körülmények nem igazán alkalmasak ezzel a dugulással ennek megtartására. Megnyugtatott, hogy egy órán belül küldenek valakit, aki segít megoldani ezt az igencsak kellemetlen gondot. Így is lett. Nem telt bele egy óra és a szakember körülbelül 30 perces munkával elhárította azt a problémát, amelyről én még kis idővel előtte azt hittem, megoldhatatlan.

Az elvégzett munkáért meglepően kevés munkadíjat számított fel, és a kiszállás ingyenes volt. Számlát kaptam, melyről elmondta, hogy ha esetleg a biztosítónak kárigényt nyújtanék be a dugulást illetően, akkor bártan csatoljam hozzá, mert az általuk kiállított bizonylatot minden biztosító elfogadja.

De nem csak dugulással, hanem bármilyen víz-, gáz- vagy fűtésszereléssel kapcsolatos szolgáltatás nyújtásával is foglalkozik a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24.

Ha sürgős segítségre van szükségünk bármilyen meghibásodás miatt, vagy szakembert keresünk akkor ez a vállalkozás könnyedén nyújthat megoldást a problémánkra. Akár javításról, akár karbantartásról, cseréről, felújításról, kiépítésről legyen szó víz-, gáz- fűtésszerelés terén hozzájuk bátran lehet fordulni.

Vízszereléssel kapcsolatosan tudnak segíteni, ha csőtörés van, ha eldugul a lefolyó, de akkor is, ha a fagycsapokat szeretnénk cseréltetni. Vállalják a csatornatisztítással, csatornakamerázással kapcsolatos megbízásokat is, de ha esőcsatornát vagy szennyvízcsatornát, légcsatornát szeretnénk kiépíttetni házon belül ezzel is fordulhatunk hozzájuk.

Fűrésszerelésben is verhetetlenek, profi szakembereik értenek a padló-, a fal- vagy akár a mennyezetfűtéshez is ugyanúgy, mint a hagyományos központi fűtésrendszerekhez. Honlapjukon felhívják a figyelmet arra is, hogy nem mindegy, hogy fűtésszerelőt, vagy gázkészülékszerelőt kell hívni, mert a köznyelv ezeket a fogalmakat összemossa. Fűrésszerelőre akkor van szükség, ha a kazán működik, viszont a radiátorok mégis hidegek maradnak, mert akkor valószínűleg a fűtéshálózatban van a hiba. Ha pedig a hőtermelő berendezéssel, például a kazánnal van gond, akkor pedig gázkészülék szerelőt kell hívni.

Ők tudnak segíteni kiépítésben, karbantartásban és szerelésben is, akár bojlerről, konvektorról, kazánról legyen is szó. Foglalkoznak régebbi típusú kazánokkal is, de olyanokkal is melyek már modernek és számítógéppel vezéreltek. Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül azok közül a típusok közül melyeket szervizelnek és javítanak: Ariston, Baxi, Bosch, FÉG, Hajdu, Junkers, Mika. Nemcsak a javításban, hanem cserében, és fűtési rendszer kiépítésében is lehet a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 segítségét kérni.

Én nagyon elégedett voltam az általuk elvégzett munkával. Ez egy profi cég, amely minden felmerülő krízishelyzetre gyors és hatékony problémamegoldást kínál. Szakembereik tudják, és a lehető legmagasabb szinten végzik a dolgukat. A kiszállás gyorsan megtörtént, a munkát gyorsan és pontosan, korrekt áron végezték el.

Így a születésnapi zsúr is zökkenőmentesen zajlott le, én pedig elégedetten adtam hírül a meghívott felnőtt vendégeknek, hogy milyen profi szolgáltató céget találtam.